(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
DUŠENÁ KAROTKA
Potřebné ingredience
500G MLADÉ KAROTKY 2 LŽÍCE TUKU SŮL 2 KOSTKY CUKRU PEPŘ
Postup přípravy
Omytou karotku oškrábeme nebo jen kartáčkem očistíme ,nakrájíme na plátky ,vložím do kastrolu na rozehřátý tuk ,mírně podlijeme vodou a pod poklicí zvolna dusíme.
Občas promícháme a podle potřeby doplníme vodou.Nakonec osolíme,ochutíme 2 kostkami cukru s trochou pepře a podáváme jako přílohu k přírodně upraveným vepřovým ,telecím ,krůtím , či vepřovým řízkům nebo k dušenému masu
Karotka se dobře pojí s hráškem ,který v konzervované podobě můžeme nakonec vmíchat do karotky a společně prohřát.
Občas promícháme a podle potřeby doplníme vodou.Nakonec osolíme,ochutíme 2 kostkami cukru s trochou pepře a podáváme jako přílohu k přírodně upraveným vepřovým ,telecím ,krůtím , či vepřovým řízkům nebo k dušenému masu
Karotka se dobře pojí s hráškem ,který v konzervované podobě můžeme nakonec vmíchat do karotky a společně prohřát.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé